Hulp voor kittens en moederpoezen

We hebben meerdere couveuses in ons bezit waar we kittens vanaf 1 dag oud al in kunnen opvangen. Deze kittens worden geflest elke 2 uur met kittenmelk van royal canin (ook s'nachts!)

Soms heeft een kitten niet of nog geen goede zuigreflex, dit kan verschillende oorzaken hebben zoals o.a prematuur, te zwak, ziekte of de zuigreflex is nog niet goed ontwikkeld. Mocht het nodig zijn kunnen wij dan ook sondevoeding geven.

Denk niet oh dat doe ik zelf wel ff flessen of sondevoeding geven.. Helaas zien we vaak dat er verkeerd wordt geflest, waardoor er melk in de longen komt van een kitten en daardoor longontsteking krijgt en dit is dodelijk! Ook sondevoeding luistert erg precies en is niet zonder gevaar!

Het flessen of sondevoeding geven kost veel tijd, geduld en moet echt op de juiste manier gegeven worden door mensen die weten wat ze moeten doen en dit hebben geleerd.

U kunt contact met ons opnemen voor hulp met:

~ Kittens vanaf 1 dag oud en die geflest moeten worden of sondevoeding.
~ Kittens waarvan de moeder geen melk of te weinig melk heeft.
~ Gedumpte kittens.
~ Kittens waarvan de moeder helaas is overleden.
~ Zwervende of verwilderde kittens.

~ Drachtige poezen.

Wanneer u afstand doet van kittens en of moederpoes zijn er geen kosten aan verbonden voor u.

Het kan ook zijn dat u uw kittens of moederpoes terug wilt als ze groter en aangesterkt zijn en moederpoes gesteriliseerd is.. en dat kan uiteraard, er zitten dan wel kosten aan verbonden. 

Deze kosten bespreken wij altijd van te voren met u door.